KUHINJSKE I RADNE PLOČE

GRANIT I MERMER - LEPOTA I IZGLED

NEPROLAZAN STIL

Veliko vreme se odvaja za uređenje kuhinje. Moderno uređena kuhinja poseduje odličnu ventilaciju, rasvetu, prostrana je i ima radne ploče od najkvalitetnijeg granita.

Upotreba granita u izradi kuhinjskih radnih ploča je postala intezivna tek pre 20-ak godina. Tvrdi kamen tipa granita ima najširu primenu. Oni koji odluče da svoje prostorije za stanovanje opreme kvalitetnim materijalom, opredeljuju se upravo za granit.

Ono što kamen čini posebno omiljenim materijalom jeste njegova otpornost na mehanička oštećenja i kiseline. Granit npr.u vidu kuhinjskih radnih ploča idealan je, jer je lepog izgleda i maksimalno je otporan na sve vrste oštećenja.

U kombinaciji sa finim kuhinjskim nameštajem, keramikom, drvetom ili hromom, granit čini kuhinju posebnom. Ako ugradite granit, trajaće večno i nadživeće sve kuhinjske aparate i komade nameštaja. Kamen ugrađen u kuhinjske radne ploče, obično se postavlja i kao podna površina. Ova kombinacija je idealna iz estetskih razloga pre svega.

Za koje god kuhinjske radne ploče, kuhinjske pločice, zidove ili kuhinjski šank se odlučite mi Vam garantujemo veoma brzu i efikasnu izradu i pre svega prvoklasni kvalitet. Naš profesionalni tim će izraditi kuhinju po Vašoj meri, kuhinju o kojoj ste dugo sanjali, koja će postati omiljeni kutak za celu porodicu.

DIZAJN KUHINJE KAO IZ MAGAZINA

Kuhinja je verovatno najčešće korišćena prostorija u vašem domu, pa želite da to bude prostor u kojem uživate provoditi vreme. Osim funkcionalnih uređaja, dizajn kuhinje koji ćete voleti godinama je od najveće važnosti. Ulepšajte svoj omiljeni prostor ugradnjom mermerne, granitne ili kvarcne radne ploče za kuhinju. Blistava površina dobijena oblaganjem radnih površina, učiniće da vaša kuhinja ostavlja impresivan utisak.

U kombinaciji sa finim kuhinjskim nameštajem, keramikom, drvetom ili hromom, granit, mermer ili kvarc čini kuhinju posebnom. Ako ugradite neki od ovih materijala, trajaće večno i nadživeće sve kuhinjske aparate i komade nameštaja. Granit ugrađen u kuhinjske radne ploče, obično se postavlja i kao podna površina. Ova kombinacija je idealna iz estetskih razloga pre svega.

ELEGANCIJA MATERIJALA

JEDINSTVENE

Sve naše kvarcne, granitne i mermerne kuhinjske radne ploče su vrhunskog kvaliteta i veoma brze izrade. Radne ploče izrađujemo po vašoj meri i dizajnu, tačno kako ih vi zamislite. Uvek se trudimo da vam pružimo vrhunski kvalitet i najviši nivo usluge.

Imate pitanja?

Ukoliko imate pitanje, treba Vam pomoć pri odabiru materijala ili jednostavno želite da nas posetite kako bi uspostavili saradnju, rado ćemo Vam izaći u susret i odgovoriti na sva Vaša pitanja.