PROIZVODI

.

KUHINJSKE I RADNE PLOČE

Upotreba granita u izradi kuhinjskih radnih ploča je postala intezivna tek pre 20-ak godina. Tvrdi kamen tipa granita ima najširu primenu.

,

KUPATILA

Nije važno koliko Vam je kupatilo prostrano, od njega možete napraviti pravu oazu mira. Prirodni kamen Vam nudi prirodnu lepotu i izuzetan kvalitet. 

,

FASADE

 Spoljašnji izgled neke zgrade je presudan u formiranju prvog utiska koji presuđuje o tome da li će nam se neki objekat svideti ili ne.

,

PODNE I ZIDNE OBLOGE

Površine koje se najčešće popločavaju kamenom koji je protiv-klizan su terase, prilazi kući, garaži, parkinzi, stepenice, hodnici, kuhinje, kupatila…

.

STEPENIŠTA

Stepenice od granita ili stepenice od mermera mogu biti izrađena po svakom Vašem zahtevu. Neće nam predstavljati nikakav problem bilo koja oblina ili profil.

,

NAMEŠTAJ I KAMINI

Kamini obloženi kamenom pravi su dragulj svakog doma, a raznovrsne nijanse prirodnog kamena dozvoljavaju nam da se igramo bojama i prelivima.

,

DVORIŠTA I BAZENI

Dvorište iz snova urađeno od prirodnog kamena, ukazuje na vaš kvalitet života. Čista priroda pred vratima vašeg doma je najbolja alternativa.

,

MATERIJALI

Posedujemo sopstveni lager u okviru kompanije sa veoma velikime zalihama različitih vrsta kamena, mermera, granita, peščara, onyxa…

Imate pitanja?

Ukoliko imate pitanje, treba Vam pomoć pri odabiru materijala ili jednostavno želite da nas posetite kako bi uspostavili saradnju, rado ćemo Vam izaći u susret i odgovoriti na sva Vaša pitanja.