KUPATILA

Nekada obaveza – danas zadovoljstvo

Dok granitne, kvarcne, mermerne ploče zauzimaju glavno mesto u kuhinji, važno je ne zanemariti kupatilo prilikom dizajniranja i uređenja enterijera. Kupatilske ploče oblaganjem nekog od naših materijala stvaraju prostor koji oduzima dah. Bez obzira da li ćete iskoristiti kamen za oblaganje poda, zidova, kade ili neke druge površine, možete biti sigurni da ste napravili pravi izbor.

Stil uređenja kupatila danas i pre 20 godina je potpuno drugačiji. Nekada je kupatilo bila mala prostorija bez prirodnog svetla.

Međutim, danas i muškarci i žene provode podjednako dugo vremena u kupatilu što nekada nije bila navika. Osnovna higijena, uživanje u kadi punoj vode ili ulepšavanje pripadaju svakodnevnici.

Kod nas možete dobiti sve informacije vezane za uređenje prostora. Pre nego što krenete sa uređenjem kupatila, posavetovaćemo vas koju vrstu kamena ugraditi. Kupatilo trpi gotovo sve kombinacije kamena. npr. sve horizontalne površine uraditi od tamnog, tvrdog kamena, a vertikalne pokriti svetlim mermerom. Moguće je i obratno.

Takođe voditi računa da površina tuš kabine bude urađena od kamena koji mokar, nije klizav. Tvrdi kamen treba ugraditi u površine po kojima mogu ostaci sredstava za higijenu, kao što je pasta za zube, pena za brijanje itd., uzrokovati fleke.

 

Mermerna kupatila

BLISTAVI KAMEN

Kupatilo je jako bitan deo doma, restorana, hotela. Verovatno ste prilikom posete nekom lepo opremljenom objektu bili oduševljeni i samim kupatilom. Nekako nam to daje pozitivniju sliku o samom objektu, pa se ugostitelji trude da imaju što više površina od mermera, jer on definitivno najbolje oslikava čistu eleganciju. I Vi u Vašem domu možete imati kupatilo kojim ćete se iznova oduševljavati i u kom ćete zaista uživati. Mermer možete kombinovati sa različitim materijalima. Možete dati svom kupatilu pečat različitih epoha, a mermer će se sigurno uklopiti u svaku. Na grčkom mermer znači blistavi kamen. Kada je nešto blistavo to nam daje sliku čistog, a nema ništa lepše od kupatila koje blista.

Zamislite da Vaše zidove kupatila i pod čine mermerne ploče ili da Vaš lavabo okružuje mermerna površina. Divno zar ne? Naš tim je svestan koliko renoviranje kupatila može biti mučno za Vas, zato mi uvek poštujemo rokove i trudimo se da taj period traje što kraće moguće kako biste što pre uživali u vašem novom savršenom kupatilu.

Granitna kupatila

IZUZETNO OTPORANA

Granit je kamen koji je doživeo znatan uspon u poslednjih nekoliko godina. To nije bez razloga, zato što je granit izuzetno kvalitetan kamen koji je otporan na grebanje, kiselinu i ostale supstance. Izuzetnom trvrdoćom obezbediće Vam radnu površinu o kojoj nećete morati preterano da brinete jer je lak za održavanje, a pruža jako visok sjaj. Granit će Vašem kupatilu dati baš ono što od njega i očekujete, a to je velika doza glamura koju ćete osetiti pri svakom ulasku u kupatilo.

Kupatila od kvarca

BUDUĆNOST UREĐENJA

Kvarc je takođe materijal od koga se u budućnosti mnogo očekuje. Pokazao je izuzetne performanse i rapidno grabi ka mestu među najboljim materijalima na svetu. Odličan je za površine koje imaju čest kontakt sa tečnošću jer je neporozan. Njegova primena je široka i nećete pogrešiti za šta god da ga izaberete. Jako je dobar za kuhinjske radne površine jer je otporan na toplotu, ogrebotine i razne kiseline.

Imate pitanja?

Ukoliko imate pitanje, treba Vam pomoć pri odabiru materijala ili jednostavno želite da nas posetite kako bi uspostavili saradnju, rado ćemo Vam izaći u susret i odgovoriti na sva Vaša pitanja.