NAMEŠTAJ - STOLOVI - KAMINI

MERMERNI I GRANITNI STOLOVI

ELEGANCIJA I POSEBNOST U SVAKOM SMISLU

Kvalitetan nameštaj dobrog izgleda imperativ je u današnjem uređenju enterijera. Ukoliko pak tražite nešto specijalno, odnosno stolove koji ne samo da izražavaju luksuznu notu već su i veoma otporni i pritom ugodni pod dodirom prsta, onda obratite pažnju na stolove od mermera.

Kombinacija mermera i metalne plastificirane konstrukcije je jedna od najpopularnijih opcija, koja predstavlja sklad lepote i trajnosti. Ako Vi imate drugu ideju, naši dizajneri Vam mogu pomoći da je pretvorite u stvarnost i unikatnim komadom nameštaja svoju trpezariju izdvojite od svih drugih.

Mermer je idealan za upotrebe tipa: stolovi u restoranima, barovima, hotelima, kafićima, privatne kuće i stanovi, kako u enterijeru tako i eksterijeru.

Trpezarijski stolovi

Trpezarijski stolovi izrađeni od najkvalitetnijih prirodnih materijala uneće u Vaš ambijent dozu elegancije i učiniti ga posebnim. Izrađujemo trpezarijski sto po Vašem ili našem dizajnu, od materijala po Vašem izboru. Izrada trpezarijskih stolova po meri je moguća bilo da u svom prostoru želite mermer, granit, kvarc ili oniks u kombinaciji sa metalnim, inoks ili mesinganim postoljem.

klub stolovi

Veliku primenu ima i u industriji nameštaja, tako da se koristi i za izradu klub stolova od mermera i granita. Klub stolovi su komad nameštaja koji uveliko može ulepšati Vašu dnevnu sobu. Klub sto sa mermernom ili granitnom pločom se veoma lako održava pa možete biti sigurni da će Vam godinama trajati. Prirodni materijal koji je veoma otporan na toplotu, hladnoću, vlagu i habanje će Vam obezbediti isti onaj sjaj kao prvog dana.

ROMANTIČNI I NEODOLJIVI

KAMINI

Kamini obično zauzimaju centralno mesto svakog doma i kao takvi su mesto kraj kojeg se okuplja cela porodica. Zato je naša poslovna politika da svaki kamin prilagodimo želji i meri kupca i da svaki komad izrađen u našoj radnji nosi lični pečat osobe koja ga je naručila.

Mermer je prirodni materijal koji se koristi za završne radove na različitim površinama. Od davnina je postao popularan materijal za kreiranje raznovrsnih dekoracija u enterijeru. Izgled mermernog proizvoda je ispunjen veličinom i izuzetnom lepotom. Mermer se koristi ne samo za oblaganje fasade zgrada, već i za ukrašavanje kaminA.

Kamini – kamin u dnevnoj sobi može vaš dom učiniti veoma neodoljivim, romantičnim i naravno tokom zime još toplijim. Kamini obloženi kamenom pravi su dragulj svakog doma, a raznovrsne nijanse prirodnog kamena dozvoljavaju nam da se igramo bojama i prelivima, tako da vaš kamin može izgledati potpuno nestvarno u zavisnosti od doba dana. Danas izrada kamina nije motivisana samo praktičnim razlozima, već i onim estetske prirode, jer vrlo lepo mogu izgledati u sredini vaše sobe, dajući joj jednu posebnu čar.

NAMEŠTAJ

MI PROIZVODIMO SVE I KOD NAS JE SVE MOGUĆE

Izbor lepih, prirodnih i jedinstvenih komada nameštaja od granita, mermera i kvarca upotpunjuju odlično dizajnirane unikatne komade koje je stvorio naš tim. Svaki komad je napravljen tako da odražava ličnost klijenta, Vaše želje za enterijer iz snova – pa je i naš konačni rezultat jedinstven komad nameštaja od granita, mermera ili kvarca za Vas. 

Dizajn nameštaja kreira kulturu, a kultura stvara posebne vrednosti. Vrednosti se moraju pažljivo birati jer određuju budućnost. Bez obzira na to za koji materijal i za kakav komad nameštaja se odlučite, jedno je sigirno – sa mermerom, kvarcom, i granitom ne možete pogrešiti. Sa pomenutim materijalima dobijate istinsku vrednost, autentičnost i beskompromisan kvalitet.

Takođe, ne zaboravite, svaki komad nameštaja tu je da vas usreći, da kad god ga pogledate unese radost u vaš život, da vas motiviše i upotpuni uživanje u vašem idealnom prostoru. Komadi nameštaja nisu samo deo vašeg prostora; odabir istih, na neki način, oslikava i celokupan stil vašeg života.

Granit, mermer, kvarc – birajte samo najbolje i najfinije. Birajte neprevaziđenu estetiku, dugotrajnost i vanvremenski dizajn. Vaš kompletan životni ili poslovi prostor treba da bude uređen tako da vas inspiriše, stoga ga oplemenite i učinite posebnim – birajte moderan nameštaj visoke klase, nameštaj koji osvaja.

MATERIJALI ZA PROIZVODNJU

GRANIT

Granit je kamen jedinstvenog prirodnog izgleda, težak, otporan na toplotu i lak za održavanje. Oplemenite svoj enterijer ovim prirodnim materijalom.

MERMER

Mermer je u građevinarstvu poznat i cenjen kao ukrasni kamen i predstavlja sinonim za eleganciju. Izaberite nameštaj od mermera za sofisticirani enterijer.

QUARTZ

Po Vašoj želji izrađujemo stolove od quartz-a, prirodnog materijala izuzetnog kvaliteta, visoke otpornosti i veoma elegantnog izgleda.

ONYX

Ulepšajte svoj enterijer nameštajem koji je oplemenjen onyx-om najvišeg kvaliteta. Izaberite crni, smeđi, beli ili žuti onyx, kao i način obrade kamena.

TRAVERTIN

Oplemenite svoj prostor nameštajem izrađenim od travertina – prirodnog kamena koji odlikuju kvalitet, kao i raznovrsne boje i šare.

Imate pitanja?

Ukoliko imate pitanje, treba Vam pomoć pri odabiru materijala ili jednostavno želite da nas posetite kako bi uspostavili saradnju, rado ćemo Vam izaći u susret i odgovoriti na sva Vaša pitanja.